menu button
Winkel decoratie grote kerstballen

Grote kerstballen

Hieronder vindt u het assortiment van grote kerstballen. Super kerstballen zijn verkrijgbaar vanaf een doorsnede van 40 cm. Wij hebben extra grote kerstballen in de kleuren goud, zilver, rood, met sterren en gestreept. Ieder jaar vullen wij onze mega kerstballen weer aan met de nieuwste kleuren en modellen. Het is helaas niet mogelijk alles op de website te plaatsen. Wilt u reuze kerstballen kopen maar zit uw kleur er niet bij? Bij grotere hoeveelheden extra grote kerstballen kunnen wij ook uw eigen kleur supergrote kerstballen produceren. Deze grote kerstdecoraties zijn van kunststof en brandvertragend. Grote kerstballen zijn een goedkope manier om een grote ruimte te versieren.

Onze grote kunststof kerstballen bestel je eenvoudig online.

Plastic kerstballen

Onze grote kerstballen zijn gemaakt van plastic kunststof. Onze reuze kerstballen zijn brandbestendig. Je kunt ze op veel verschillende plaatsen veilig ophangen. Kunststof plastic kerstballen zijn goed te plaatsten en te combineren, zonder je zorgen te maken over de brandveiligheid. Onze plastic kerstballen bestaan uit 2 delen die elkaar nodig hebben om een hele kerstbal te vormen. Je niet de twee delen aan elkaar. Na de kerst verwijder je de nietjes met een ontnieter en plaatst de ballen in elkaar. Zo nemen ze buiten het seizoen weinig ruimte in beslag.

Verzend kosten

De verzendkosten bedragen € 25,- (in Nederland) en €. 29,50 (in België). Als u een order plaatst boven de €1.000,- hoeft u geen verzendkosten te betalen.

Openings tijden

Ma - vr 9:00 t/m 17:00

Contact

T: 06-45916874
E: info@grotekerstballen.nl

J.Huydecoperweg 11
1331 GC Almere
Nederland

Website made by Wies de Munck